جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

امتناع نخست وزیر موقت لبنان از بازجویی درباره انفجار بیروت

امتناع نخست وزیر موقت لبنان از بازجویی درباره انفجار بیروت یک منبع لبنانی اعلام کرد، نخست وزیر موقت این کشور امتناع کرد که در خصوص انفجار مهیب بندر بیروت تحت بازجویی قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، یک منبع لبنانی اعلام کرد، حسان دیاب، نخست وزیر موقت این کشور از بازجویی توسط قاضی که وی و سه وزیر پیشین را به اهمال و بی‌توجهی نسبت به انفجار مهیب بندر بیروت متهم کرده، سر باز زد.

اتهاماتی که فادی صوان، بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت هفته پیش گذشته مطرح کرد با انتقادات شدیدی از سوی طرف‌های بانفوذ از جمله حزب الله شیعی و سعد الحریری، رهبر سنی قرار گرفت.

حسان دیاب پیشتر اعلام کرده بود که وجدانش نسبت به انفجاری که در چهارم اوت گذشته رخ داد و در نتیجه آن ۲۰۰ تن کشته، هزاران تن زخمی و محله‌های شهر بیروت تخریب شدند، آسوده است‌.

دیاب پس از انفجار بندر بیروت از سمت خوپ استعفا کرد اما به عنوان نخست‌وزیر موقت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار